Update BIME Pro, The Great Escape en MaMA Festival

Dutch Impact bij BIME Pro (ES)

Dutch Impact Party
De Dutch Impact Party op BIME Pro vindt plaats op donderdag 31 oktober in Kafe Antzokia, 21:30 - 00:30. Nederlandse artiesten hebben zich aangemeld bij de organisatie van het festival. De programmeurs van het festival hebben vervolgens drie Nederlandse artiesten geboekt voor de Dutch Impact Party: Thomas AzierSomeone en Jo Goes Hunting.

Voorafgaand aan de Dutch Impact Party zal er een speciale b2b netwerk borrel worden georganiseerd in de venue van de showcase. Op deze manier zijn een aantal belangrijke muziek professionals en media al binnen als de showcase begint. 

Discount ticket voor Nederlandse muziek professionals
Voor BIME kunnen Nederlandse delegates een registratie aanschaffen tegen gereduceerd tarief. Let op: met een BIME Pro registratie kan je naar de conferentie en de showcases van woensdag t/m vrijdag. BIME Live is een algemeen muziek festival met grote artiesten in het weekend. 
- 25% korting BIME Pro: BP2519DIP 
- 25% korting BIME Pro + Live: BPL2519DIP 

 

Aanmeldingen The Great Escape Festival (GB) 

Artiesten aanmeldingen
Artiesten aanmeldingen voor The Great Escape Festival zijn wederom geopend. Het festival neemt vanaf dit jaar alleen nog maar aanmeldingen aan via het   online aanmeldformulier. 

Tijdens The Great Escape zal wederom een Dutch Impact Party plaatsvinden, waar een aantal artiesten die worden geboekt door het festival een tweede showcase zullen spelen. Het programma wordt samengesteld in samenwerking met de festival organisatie, en bestaat uitsluitend uit artiesten die al door het festival zijn geboekt. 

Tevens kunnen Nederlandse muziekprofessionals een registratie aanschaffen tegen gereduceerd tarief via deze link  £150,- ipv £180). 

 

 

MaMA Festival & Convention (FR) 

Artiesten aanmeldingen
Twee Nederlandse artiesten zijn geboekt door MaMA Festival in Parijs: Someone en Lavinia Meijer (met Maud Geffray, FR). Laatstgenoemde is eveneens met dezelfde live set tijdens ADE te zien op zaterdag 19 oktober in Club Mistyque

Er vindt tijdens MaMA Festival geen Dutch Impact Party meer plaats. Wel kunnen optredende artiesten aanspraak doen op een financiële tegemoetkoming voor reis en verblijfkosten, en is er wederom een PR kantoor ingehuurd voor de optredende Nederlandse artiesten.