LA Sync Mission 2020

 

LA Sync Mission 2020

Naar aanleiding van de succesvolle handelsdelegatie van afgelopen jaar in Los Angeles, organiseert Dutch Music Export - in samenwerking met Buma Music in Motion en Dutch Culture USA - ook in 2020 een sync-missie voor Nederlandse componisten, mediamuziek organisaties, uitgevers en songwriters.

Los Angeles vertegenwoordigt werelds grootste sync-markt. Tijdens de missie tussen 22 en 27 maart 2020,  zullen verschillende activiteiten plaatsvinden.

Gedurende deze week heb je de mogelijkheid om de   Musexpo Creative Summit  te bezoeken en/of deel te nemen aan de speciaal georganiseerde studiobezoeken en netwerkevenementen. De bezoeken en evenementen bieden je tevens de kans om in gesprek gaan met de LA music supervisors en sync executives. Je kunt je aanmelden voor de volgende onderdelen:

A - de hele week (22 t/m 27 maart)
B - alleen Musexpo (22 t/m 25 maart)
C - alleen de Sync Mission (25 t/m 27 maart)

De delegatie zal gedurende de missie verblijven in het Hilton Garden Inn Burbank Downtown Hotel, waarvoor we een special tarief aanbieden. Een deel van de totale prijs van het hotel wordt daarbij betaald door Dutch Music Export, waardoor deelnemers van de handelsdelegatie slechts €75,- per nacht betalen. Let wel: alle Nederlandse deelnemers zijn verplicht om te verblijven in dit hotel. Indien je optimaal gebruik wilt maken van deze mogelijkheid en dus ook meegaat naar Musexpo, dan betalen we ook een deel van de registratiekosten (€200,-). Daarbovenop krijgen BMIM Connects delegates een korting van 15% op het reguliere registratietarief. Let er wel op dat de Early Bird-verkoop eindigt op 30 november. Voor deelname aan de Sync Mission (25 t/m 27 maart) zijn verder geen extra kosten verbonden.

Als je wilt deelnemen aan de handelsdelegatie, meld je dan vóór 25 november aan middels een mail aan   connects@buma-music-in-motion.nl . Laat ons daarbij weten wat je beweegredenen zijn om mee te doen, welke sync-deals je al hebt gemaakt in de afgelopen jaren of in welke media jouw werk reeds is gebruikt. Voeg ook een korte Engelse biografie toe en vergeet niet te vermelden aan welke onderdelen je mee zou willen doen. Geef ook aan hoeveel nachten je wilt verblijven (minimaal drie nachten). Het aantal beschikbare plekken voor deze missie is beperkt, waardoor er per bedrijf of collectief slechts één persoon kan deelnemen. In geval van een overschot aan aanmeldingen, zullen wij de kandidaten selecteren op basis van motivatie.

Sync mission
Vorig jaar werden we tijdens de studiobezoeken o.a. van harte verwelkomd door Disney, Trailerpark, Whitebear PR, J. Walter Thompson, Position Music, Sony Playstation, Jeff Rona, Charles Deenen and The Greater Goods Co.

Samen met Dutch Culture USA (The Consulate General of The Netherlands in New York) en de Holland-Hollywood Connection hebben we ook vorige jaar weer een goedbezochte netwerkborrel georganiseerd. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het programma in volle gang. Mocht je suggesties hebben voor deze missie, schroom dan niet om ons hierover een e-mail te sturen.

Voor vragen kun je terecht bij Maartje Glas   maartje.glas@bumacultuur.nl en marcel.albers@dutchmusicexport.nl