Belangrijke informatie voor deelname aan Indie Week New York in juni 2018

Net als in 2017 zal Dutch Music Export deelnemen aan Indie Week in New York. Deze nog jonge, maar snel groeiende muziekconferentie wordt dit jaar gehouden van 18 tot 21 juni. 
Klik hier voor meer info. 
Tijdens Indie Week wil Dutch Music Export in samenwerking met organisator A2IM (een ‘not-for-profit trade’ organisatie die 500 onafhankelijke Amerikaanse muzieklabels vertegenwoordigt), het consulaat in New York en met de organisatie van conferentie/festival ‘M for Montreal’ twee tot drie Nederlandse acts de kans geven om een showcase te spelen in Pianos.

Naar aanleiding van het succes van afgelopen jaar zal Dutch Music Export samen met Mike Bell en het consulaat in New York een speciaal driedaags netwerkprogramma organiseren. Hierin kunnen Nederlandse managers en muziekprofessionals deelnemen aan dagelijkse ontbijtsessies met Amerikaanse muziekprofessionals (labels, agents, venues, sync agents), te houden op het consulaat in New York. Tevens biedt het programma ruimte voor een aantal collectieve bezoeken aan Amerikaanse muziekbedrijven (afgelopen jaar o.a. Spotify NY en Feature FM) en bieden we ondersteuning bij het organiseren van één-op-één gesprekken met New Yorkse muziekbedrijven, naar de wens van Nederlandse delegates.

Indien je interesse hebt in deelname aan Indieweek NY, stuur dan een e-mail naar marcel.albers@dutchmusicexport.nl